Frekvensmedicin

Om Chippa Nelson AB

Om Chippa Nelson AB

Mitt namn är Chippa Nelson och jag driver företaget Good L.I.F.E samt HelAnde Ridning & Hästkommunikation. Moderföretaget heter Chippa Nelson AB, där de andra 2 företagen är samlade under. Jag har min klinik i Skjutebo, som ligger mellan Vaggeryd och Jönköping, Småland, där jag tar emot människor och smådjur för behandling. Hästar åker jag ut till och behandlar. Jag reser också runt i södra Sverige och gör behandlingar, så hör av Dig om Du vill boka på annan ort. För mig är det viktigt att vi människor får ha en egen valmöjlighet när det gäller vår och våra djurs hälsa. Det optimala vore ett samarbete mellan traditionell sjukvård och komplementära metoder såklart, men där är vi inte ännu här i Sverige. Min starka drivkraft och passionen i mitt arbete ligger i att finna grundorsakerna till varför vi mår som vi gör, djur som människor. Att finna kopplingar mellan olika känslotillstånd – organ – näringsbrister – signalsubstanser – hormonobalanser och dåligt mående tex, där allt länkas ihop som en röd tråd igenom kroppen, är både intressant och viktigt.

De olika orsakssambanden, som jag talar om här, är viktiga att ta hänsyn till, för att bli frisk och må bra på djupet och för hållbara behandlingsresultat. Jag tycker att man bör ha stor respekt för hur allt hänger ihop och vilka komplexa varelser vi egentligen är. Hur olika symptom och tillstånd sitter i olika lager… att behandla de olika lagren i tur och ordning, ja det är en konst kan jag säga. Jag sysslar med andra ord ytterst lite med symptombehandling. Det ger ju endast en tillfällig lösning på problemen. Jag är uppväxt inom komplementärmedicinen och har på nära håll sett hur människor har fått hjälp med sin fysiska och känslomässiga hälsa på ett väldigt skonsamt och effektivt sätt! Så för mig har det känts naturligt att fortsätta i de fotspår min mamma redan trampat upp, om än i en lite annan riktning än vad hon tog.

NÅGRA AV MINA UTBILDNINGAR

Grundutbildning samt löpande vidareutbildningar i L.I.F.E-system för Dr. Patrick Percebois – Genéve samt Dr. Hans Stormer – Holland
Dipl. Djurhomeopat – Homeopatiforum, Göteborg
Anatomi/Fysiologi-kurser – Hälsohögskolan, Jönköping
Pedagogik och Psykologi (i utb. till ridinstruktör) – Strömsholm, Västmanland
Equiatriker (halva utbildningen) – Naturmedicinska Fackskolan, Stockholm
Ledarskapskurs – Bosön, Stockholm
Dipl. Djurkommunikatör – Animal World of Communication – Stockholm
Lic. Kostrådgivare – MF Hälsoutbildningar. (Numera Paleo Institute), Stockholm
Dipl. Regressionsterapeut – Akademin för SERterapi, Helsingborg
Certifierad Origopat, Human, Huaröd Skåne
Lymfmassör på häst. Utbildad av Bebe Granström, Stockholm
Origopat, Häst under utbildning

Djur som klienter

Även våra älskade djur behöver hjälp. De njuter verkligen av att få hjälp av L.I.F.E och känner direkt när man balanserar upp en frekvens de är i behov av och mår bra av! Det finns ett specifikt program för alla djurslag, exempelvis; hund, katt, häst, fågel, ko, gris och reptiler, där man snabbt kan finna orsaken till många problem som hör till just den djurarten.