Alla behandlingar på häst

      

Origopati står för ursprung – nollpunkt…. Att tillåta kroppen att hitta tillbaka till sin ursprungliga balans helt enkelt. En unik behandlingsmetod utvecklad av Carola Lind.

Origopaten jobbar med att korrigera snedheter och felbelastningar i kroppen, med mycket mjuka och ibland subtila tekniker. Allt för att skapa balans mellan kropp och själ.

Genom till exempel att använda triggerpunkter på muskler och muskelfästen, och att jobba med de olika delarna i en händelsekedja på olika sätt kan vi som exempel hjälpa hästen att återfå en bra hållning, bli av med värk, huvudvärk, stelhet, nervinklämningar och att sluta snedbelasta kroppen.

Vi jobbar med händelsekedjor som gör vår behandlingsmetod unik och med hållbara resultat. Vi analyserar hästens rörelsemönster och kroppshållningen hos varje häst individuellt för att få en klar bild av vad varje häst behöver hjälp med. Därefter individanpassas själva behandlingen till att passa hästen. Vi tittar på hur bäckenet ser ut, om det finns snedheter i hur hästen biter ihop (tänderna), bröstkorg, bröstkotor, nacke, ländrygg och hur vinklarna ser ut i hoven och extremiteterna i övrigt, hur hästen belastar kroppen i rörelse samt stillastående och hur den sätter i hovarna som exempel.

 

ORIGOPATI – rakt igenom funktionell”                                                                                                         

Prova Origopati om Din häst är/har;

 • återkommande hältor, smärta, skador
 • snedheter & låsningar i nacke, rygg, bäcken t.ex
 • biter sig fast i ena tygeln/tömmen
 • svårt att ställa/böja i ena varvet
 • inte vill/har svårt att fatta galopp åt ena hållet
 • spänningar eller stelhet i kroppen
 • nervinklämningar
 • diffusa problem
 • ovillig & sur                                                                                                                                                                                                                         OCH en hel del andra åkommor…

Eller vill Du bara ha en genomgång av Din häst i förebyggande syfte?

I Origopatbehandlingarna ingår tips & råd till hästägaren hur man själv kan hjälpa sin häst mellan behandlingarna.

Detta ingår i behandlingarna;

 • genomgång av hästen (se ovan)
 • djupvågsmassage med Swedish Fascia Vibes
 • fasciabehandling
 • triggerpunktsbehandling
 • medicinsk stretching (vid behov)
 • LED-ljus (vid behov)
 • Horse Bodyformings ”rulle” (vid behov)

Många gånger är resultaten häpnadsväckande efter bara några få behandlingar, så passa på NU! Varför tveka?

 

För referenser gå in på: Frekvensmedicin.se/recensioner/   eller FB: Good LIFE/recensioner

Här är blandade recensioner eftersom jag jobbar med flera metoder i mitt arbete. Bland annat jobbar också med bioresonansbehandlingar och djurkommunikation, som också är helt fantastiska verktyg till att hjälpa hästarna med!
Med min breda kunskap om häst (och människa), involverar jag alltid hästägare med vad jag kommit fram till och varför. Man får dessutom handfasta råd om hur man själv kan hjälpa sin häst vidare.
Jag jobbar för övrigt med Origopati, d.v.s samma metod på människor. På detta vis kan hela ekipaget få hjälp och då blir resultaten i regel ännu bättre eftersom häst och ryttare ofta speglar varandras besvär!

Arbetsfält södra Sverige.

      

                                                                                                  

    

Bioresonans/Frekvensmedicin

                                                                                                          

Så här skönt kan det vara att få behandling med Bioresonans kiss

Vad är Bioresonans med L.I.F.E-system?

Den nya tidens medicin”  ”Revolutionerande sätt att hjälpa kroppen till läkning!”

L.I.F.E-system går under begreppen; energimedicin, kvantmedicin, frekvensmedicin och biofeedback, eller bioresonans på svenska. Baserat på forskning sedan många år tillbaka i U.S.A, Ryssland och Tyskland och erfarenheter från gammal kinesisk medicin, har man tagit fram ett instrument som elektriskt mäter kroppens energiobalanser. Den kan hjälpa oss att upptäcka orsaken till problem på ett tidigt stadium och vi kan också med hjälp av detta instrument korrigera dessa problem eller obalanser.

Det grundar sig på att allt runt omkring oss har sin alldeles egna vibration/frekvens. Som radiovågor och dessa kan man mäta med instrument som heter Oscilloskop och mätningarna utförs i Hz. Alltså som ett enkelt sätt att ta reda på strömstyrkan i en glödlampa som exempel. Så är det även med alla organ, sjukdomar o.s.v i hela kroppen. De har alla sin egen frekvens. Som ett superavancerat felsökningssystem!

L.I.F.E är EU-godkänd som medicinsk utrustning CE klass 2A av TÜV i Tyskland, en av världens strängaste kontrollinstanser. Detta betyder i klartext att den har ett likvärdigt godkännande som vilken annan apparatur som helst, som man kan finna på ett sjukhus. Röntgen, ultraljud osv.
Se vidare information under fliken: 
Certifikat.

I de flesta andra länder jobbar både läkare och veterinärer med just L.I.F.E-system eftersom det är oslagbart att upptäcka sjukdomar och andra obalanser på ett tidigt stadium. På så vis kan de då hjälpa sina patienter i tid.

Inget annat bioresonanssystem av denna typ har en klinisk kontrollerad dubbelblindstudie som bevisar att metoden fungerar. Detta är ett unikt kvalitetserkännande som innebär optimal trygghet för användare och klienter.

Med detta holistiska system kan man finna orsaker till problem i ett väldigt tidigt skede, korrigera obalanser och stimulera kroppens egna självläkande mekanismer med stor effekt. Detta medför bättre hälsa, ökat välbefinnande och bättre livskvalitet, utan skadliga biverkningar och dessutom helt smärtfritt!

N Ä S T A N   för bra för att vara sant!

Hur går en Bioresonansbehandling till?


Genom att fästa ett band runt halsen på hästen, kan man scanna av kroppen genom olika tester och på så vis mäta en mängd olika obalanser i kroppen. Detta band är bland annat kopplat till en dator, där man på skärmen kan se resultatet av dessa mätningar/scanningar. Utöver scanningarna så kan man även sända in frekvenser i kroppen och korrigera de obalanser man hittar. En behandling inklusive scanning tar 1,5 timme.

Hur fungerar L.I.F.E-system?       

Enkelt uttryckt så är det ett elektro-medicinskt system som mäter kroppens elektriska aktivitet. Den kan alltså både scanna av/mäta frekvenser i kroppen samt även skicka just de frekvenserna som är i obalans till kroppen genom en sladd som är fastsatt runt halsen på hästen.

Det är effektivt och kan utan biverkningar hjälpa de självläkande funktionerna igång med att sända mycket svaga frekvenser in i kroppen.

Man kan likna det vid att gamla grammofonskivor blir som nya genom att ”tvättas” i en dator. Man tar då bort distorsionen genom att eliminera de frekvenser som inte hör till inspelningen och man kan till och med piffa upp olika instruments frekvenser, genom att man vet instrumentets normala frekvenser.

En gammal inspelning blir som ny. Samma sak gäller kroppens organ, genom balansering med hjälp av Bioresonans/frekvensmedicin kan man återställa organets funktion och förbättra dess prestanda.  En annan enkel liknelse; När din bil är trasig så kanske du kör in den till en verkstad för att kolla vad felet är. De kan då göra en så kallad OBD-test på bilen för att se vad som är fel. De får då upp svaret på en dataskärm. Samma här, fast mycket mer detaljerat. Man kan dessutom skicka in rätt frekvens i kroppen för att få kroppen i balans och läka. Kort och gott.

Vad kan man testa och mäta?   

I testerna mäts kroppens reaktioner på ca 7000 ämnen i 39 olika program, utan påverkan från terapeuten. Till exempel finns det program för att testa, mäta och korrigera;

 • smärta och värk
 • stress
 • hormonella problem t.ex brunst, fertilitet
 • virus
 • allergier
 • bakterier
 • svamp
 • parasiter
 • fodersmältningen
 • hjärtat och cirkulationen
 • toxiner d.v.s tungmetaller och övriga gifter
 • vitaminer, mineraler, aminosyror
 • skelettet
 • musklerna
 • emotionellt t.ex rädslor, humörsvängningar
 • kromosomerna
 • hjärnan
 • respirationsapparaten
 • nerver och nervsystemen

 

Vill Du köpa Ditt egna L.I.F.E-system? Använd den för privat bruk eller som ett komplement till Din verksamhet som terapeut! Kontakta mig så hjälper jag Dig gärna!

Länk till olika videos på Youtube om hur L.I.F.E-system fungerar:

https://www.youtube.com/watch?v=WB6_cJUsK1s

https://www.youtube.com/watch?v=OM0_Px-aQ8I

https://www.youtube.com/watch?v=qOkW6XdV4J0

 

    

Djurkommunikation

Vill Du veta vad Ditt djur säger och funderar på?

Finns det frågor Du skulle vilja ställa till Ditt djur?

Har Ditt djur ett avvikande beteende?

Är Ditt djur otrygg eller har ett osäkert beteende?

Är Ditt djur aggressiv?

Du kanske helt enkelt bara vill veta hur Ditt djur mår?

Som Diplomerad Djurkommunikatör med en utav Sveriges längsta utbildningar till just detta, känner jag ett stort ansvar i att kunna förmedla vad djuren vill och behöver.

Det jag jobbar med är en telepatisk kommunikation med djuren. Jag jobbar genom att jag och djuret får träffas ”live” och pratar.

Att kommunicera med djur är inget märkvärdigt och något alla kan träna upp sin förmåga till. Jag jobbar med olika delar i kommunikationen, dels ”känner jag in” djurets kropp var det har ont o.s.v. Detta kallas för medicinsk gestaltning. Dels jobbar jag med att djuret förmedlar bilder, känslor och prat till mig. Jag går aldrig in och tolkar det jag får ifrån djuret, eftersom det kan bli väldigt fel. Djuret kanske tänker och upplever saker annorlunda än vad min erfarenhet säger och då kan resultatet av samtalet bli felaktigt. Jag förmedlar alltså bara det jag får in, sedan är det upp till djurägaren att tolka det i sin tur  om han/hon vill.

Inför ett samtal behöver jag bara veta djurets namn, ålder och kön. Inget annat.

Oftast blir jag utkallad på samtal när det finns ett eller flera problem kring djuret. Det kan tex vara katter som inte går på lådan, utan kissar och bajsar inne. Även hundar som kissar inne kan ju ställa till med stora problem! De allra flesta gångerna efter ett samtal där sådant är inblandat, så sker oftast en stor förändring efteråt! De slutar att kissa/bajsa inne. Detta beror i regel på att jag tar reda på varför de gör så här, och sedan förklarar för dem hur detta påverkar matte/husse och tills sist ber dem att sluta. Ibland krävs lite övertalning och att ägaren ger något i utbyte. Ha ha ha ….                                                                         

Det är heller inte ovanligt att djuret ändrar attityd eller beteende till det bättre efter ett samtal. Tex skygga katter som helt plötsligt kommer fram och söker kontakt, eller hundar som slutar att skälla eller hoppa på folk. Många gånger handlar det egentligen om enkla saker som att de vill bli förstådda, ha någon som lyssnar på dem och förstår deras känslor. Och en till viktig faktor – det finns i regel en orsak till varför de beter sig som de gör. Det gäller ju bara att ta reda på den, eller hur?

Hur går ett samtal till?                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Man bokar en tid och kommer till mig med sitt djur för samtal. Jag kan även åka till Ditt djur efter överrenskommelse.

När jag och djuret träffas brukar samtalet komma igång med en gång. Oftast så känner de sig väldigt lättade när det kanske helt plötsligt dyker upp en  människa som faktiskt H Ö R vad de säger!! De brukar då vara ivriga att få berätta allt som de anser är viktigt och uttrycker ofta sin tacksamhet till mej. Därför är det även viktigt att Du som djurägare är med under samtalet och ställer de frågor som Du vill ha svar på. Annars kanske djuret pratar om det som han/hon anser behöver berättas just då och kanske inte berättar om det Du hade önskat. Ofta blir det en tvåvägsdialog mellan djuret och ägaren, där jag får vara översättare. Under ett samtal är det viktigt att djuret får ”prata av sig” ordentligt, tills han/hon är nöjd. I regel tar ett samtal ca 1 timme, men djuren är som oss människor, vissa är pratsamma och andra inte, så därför kan tiden variera.

Under samtalet antecknar jag hela samtalet på min iPad eller dator, och sedan får Du en PDF-fil mailad till Dig med samtalet, så slipper man som ägare att anteckna under tiden.

Det går utmärkt att kombinera samtal och L.I.F.E-balansering eller Origopati på Ditt djur under samma tillfälle.

Vad kan ett djur berätta?

Allt mellan himmel och jord kan komma upp. De har superkoll på A L L T!!! Bara så att man vet… liksom… Det är inte ovanligt att djuren berättar privata delar ur familjens liv och tar på sig rollen som psykologer där de presenterar fantastiska lösningar på tex mattes och husses relationsproblem!!

För en tid sedan pratade jag med en hund som i detalj beskrev just detta – mattes och husses relationsproblem. Under samtalet satt matte och grät eftersom vartenda ord hunden sa stämde in på deras relation! Och denna fantastiska hund beskrev så även i detalj hur de skulle gå tillväga för att lösa problemen. Ja vad säger man… Heeeelt otroligt eller hur?                          Så detta kan beskriva ett exempel på vad djuren kan berätta om. Och eftersom jag har tystnadsplikt och sekretessen är viktig, så kan mina klienter känna sig trygga med vad än deras djur berättar :)

Jag är utbildad i 4 steg om totalt 15 dagar hos Animal World of Communication, Angela Orsucci i Stockholm. Utöver detta har jag en hel del praktik.

Varmt välkommen att höra av Dig om Du vill veta vad Ditt djur säger!

         

Hår/man/pälsanalyser deluxe!

Dessa analyser är djuplodande och pricksäkra. De görs i L.I.F.E-system som bygger på att detta system kan skanna av en mängd frekvenser (över 7.000 stycken), som hör kroppen och sinnet till! Läs mer ovan om Bioresonans. L.I.F.E-systemet som är programmerat med över 7.000 frekvenser har alltså stora möjligheter att finna orsaken till en mängd problem. Så enkelt förklarat kan man mäta frekvensen för olika ämnen o.s.v i kroppen, men även i håret, eftersom det har samma information som Din hästs kropp.  Detta är ett revolutionerande sätt att ta reda på sin hästs hälsa.

L.I.F.E-system är EU-godkänd som medicinsk utrustning med bevisad effekt!

Analyserna skräddarsys utifrån Din hästs behov och tester kan utföras av/på; Vitamin/mineral/aminosyrabalans, fettsyror, hormonell balans samt olika signalsubstansers balans och hela det endokrina systemet, fodersmältningssystemet, fodersmältningsenzymer, allergener och överkänsligheter, tungmetaller och övriga toxiner i kroppen, ev. sockerbelastning, parasiter, bakterier, virus, svamp och mögel, ph-balansen generellt, syresättningen i cellerna, näringsupptag, känslomässiga obalanser så som rädslor, fobier och undermedvetna saker, infektioner, inflammationer, stress, transporten av DNA, läckande tarm, immunförsvaret, blodsockerbalansen, strålning, akupunkturmeridianernas energinivå, energinivån i varje kota i ryggraden (som i sin tur har kopplingar till olika organ och känslor). Förutom detta kan man även kolla specifikt exempelvis nerver, skelett, muskler, respirationsapparaten, cirkulationsapparaten och mycket mer!

Instruktioner;

1)  Ryck loss lite man med rötterna. 10-15 strån räcker, som man lägger i en ren liten påse. Det ska vara nyryckt och inte smutsigt.

2)  Skriv sedan namn, kön, födelsedatum, födelseort och om den är kastrerad samt ras, på en lapp, tillsammans med Dina kontaktuppgifter som;  namn, adress, mobil samt mail om Du har. Skriv ALLT på samma lapp. Viktigt att lägga denna lapp i påsen.

3) Ring mej för ett inledande telefonsamtal på; 0736-26 96 66.

4) Posta allt i ett kuvert till mig.

När analysen är klar mailar jag Dig en faktura som Du först får betala. När den är betald, hör av Dig till mig för bokning av telefontid. Under telefontiden som tar max 1 tim går vi igenom analysen, Du får i lugn och ro svar på Dina frågor och råd om ev. tillskott/mediciner som kan behövas. Tänk på att anteckna under samtalet, så att Du har stöd för minnet. I samband med vårt samtal behöver jag kunna skicka mms eller mail med några bilder av analysresultatet. Efter en tid kan det behövas en uppföljning av vad som hänt och då ingår även detta samtal, som tar max 20 min.                                            Välkommen med man för analys!

 

OBS! Hör av Dig INNAN Du skickar man för analys och boka en telefontid för det inledande samtalet. 

 

Certifikat & Diplom

Här kan man se L.I.F.E-systems olika certifikat och EU-godkännanden som medicinsk utrustning. En del av mina diplom kan man också se här.

Ec Certifikat

ISO Certifikat

TÜV Godkännande