Bioresonansterapi

Bioresonans med L.I.F.E-system

För människa

Vad är Bioresonans med L.I.F.E-system?

”Bioresonans är den nya tidens medicin revolutionerande sätt att hjälpa kroppen till läkning!”

bioresonans

L.I.F.E-system går under begreppen; energimedicin, kvantmedicin, frekvensmedicin och biofeedback, eller bioresonans på svenska. Baserat på forskning sedan många år tillbaka i U.S.A, Ryssland och Tyskland och erfarenheter från gammal kinesisk medicin, har man tagit fram ett instrument som elektriskt mäter kroppens energiobalanser. Den kan hjälpa oss att upptäcka orsaken till problem på ett tidigt stadium och vi kan också med hjälp av detta instrument korrigera dessa problem eller obalanser.

Det grundar sig på att allt i hela universum har sin alldeles egna vibration/frekvens (radiovågor) och dessa kan man mäta med instrument som heter Oscilloskop och mätningarna utförs i Hz. Alltså som ett enkelt sätt att ta reda på strömstyrkan i en glödlampa som exempel. Så är det även med alla organ och obalanser i hela kroppen. De har alla sin egen frekvens. Som ett superavancerat felsökningssystem!

L.I.F.E är EU-godkänd som medicinsk utrustning CE klass 2A av TÜV i Tyskland, en av världens strängaste kontrollinstanser. Detta betyder i klartext att den har ett likvärdigt godkännande som vilken annan apparatur som helst, som man kan finna på ett sjukhus. Röntgen, ultraljud osv.

I de flesta andra länder jobbar både läkare och veterinärer med just L.I.F.E-system eftersom det är oslagbart att upptäcka sjukdomar och andra obalanser på ett tidigt stadium. På så vis kan de då hjälpa sina patienter i tid. Inget annat bioresonanssystem av denna typ har en klinisk kontrollerad dubbelblindstudie som bevisar att metoden fungerar.

Detta är ett unikt kvalitetserkännande som innebär optimal trygghet för användare och klienter. Med detta holistiska system kan man finna orsaker till problem i ett väldigt tidigt skede, korrigera obalanser och stimulera kroppens egna självläkande mekanismer med stor effekt. Detta medför bättre hälsa, ökat välbefinnande och bättre livskvalitet, utan skadliga biverkningar och dessutom helt smärtfritt! NÄSTAN för bra för att vara sant!

 

Om behandlingen

Hur går en behandling med bioresonans till?

Genom att fästa band runt hand-, respektive fotleder samt runt huvudet på klienten, kan man scanna av kroppen genom olika tester och på så vis mäta en mängd olika obalanser i kroppen.

bioresonans

Dessa band är bland annat kopplade till en dator, där man på skärmen kan se resultatet av dessa mätningar/scanningar. Utöver scanningarna så kan man även sända in frekvenser i kroppen och korrigera de obalanser man hittar. En behandling inklusive scanning tar 1-2 timmar.

Hur fungerar L.I.F.E-system?

Enkelt uttryckt så är det ett elektro-medicinskt system som mäter kroppens elektriska aktivitet. Den kan alltså både scanna av/mäta frekvenser i kroppen samt även skicka just de frekvenserna som är i obalans till kroppen genom sladdar som är fästade vid hand- och fotleder samt runt huvudet på klienten.

Det är effektivt och kan utan biverkningar hjälpa de självläkande funktionerna igång med att sända mycket svaga frekvenser in i kroppen. Man kan likna det vid att gamla grammofonskivor blir som nya genom att ”tvättas” i en dator. Man tar då bort distorsionen genom att eliminera de frekvenser som inte hör till inspelningen och man kan till och med piffa upp olika instruments frekvenser, genom att man vet instrumentets normala frekvenser. En gammal inspelning blir som ny. Samma sak gäller kroppens organ, genom balansering med hjälp av frekvensmedicin kan man återställa organets funktion och
förbättra dess prestanda.

En annan enkel liknelse; När din bil är trasig så kanske du kör in den till en verkstad för att kolla vad felet är. De kan då göra en så kallad OBD-test på bilen för att se vad som är fel. De får då upp svaret på en dataskärm. Samma här, fast mycket mer detaljerat. Man kan dessutom skicka in rätt frekvens i kroppen för att få kroppen i balans och läka. Kort och gott. Smart, fiffigt och enkelt!

Smärtfritt helt utan biverkningar eller farliga preparat!

Vad kan man testa och mäta?

I testerna mäts kroppens reaktioner på ca 9000 ämnen i 39 olika program, utan påverkan från terapeuten. Till exempel finns det program för att testa, mäta och korrigera;

 • smärta och värk
 • stress
 • hormonproblem
 • sömnproblem
 • virus
 • allergier
 • bakterier
 • svamp
 • parasiter
 • matsmältningen
 • hjärtat och cirkulationen
 • toxiner d.v.s tungmetaller och övriga gifter
 • vitaminer, mineraler, aminosyror
 • skelettet
 • musklerna
 • emotionellt t.ex ångest, depressioner, ältande av dåliga tankar mm
  kromosomerna
 • hjärnan
 • respirationsapparaten
 • nerver och nervsystemen

Vill Du köpa Ditt egna L.I.F.E-system?

Använd den för privat bruk eller som ett komplement till Din verksamhet som terapeut! Kontakta mig så hjälper jag Dig gärna komma igång!

 

Vill du veta mer om bioresonans?

Vad mina kunder säger

Klientberättelser

Kvinna 31 år

Jag fick tinnitus i samband med min sons förlossning för tre år sedan och jag har varit hos Chippa och fått behandling med life system. Efter några behandlingar så minskade min tinnitus i styrka betydligt!

Jag hade svår tinnitus och led mycket av den men nu känns den mycket lättare att hantera. Jag kan varmt rekommendera Chippa och life system!

Anders 64 år med kraftig elöverkänslighet

”Redan efter första behandlingen med Chippas frekvensutrustning fick jag massor av positiv energi i 2 till 3 dagar. Överkänsligheten mot EMF (elektromagnetiska fält) avtog med 1/3!

Detta innebär att jag kan vistas kortare tid i stan utan min ”skyddsdräkt”, vilket har varit omöjligt tidigare. Detta är ett stort framsteg och befriande speciellt varma sommardagar.

När någon talar i mobiltelefon i närheten av mig blir jag inte lika dålig som tidigare!

På grund av elöverkänsligheten förlorade jag mitt arbete och har varit tvingad till att fly ut i skogen och bo primitivt sedan 2003. Så varje förbättring till ett mer normalt leverne är mycket glädjande!”

Man 56 år

”För 25 år sedan brännskadades mina ben och har sedan dess haft ett tunt och dåligt skinn. Där har alltid funnits öppna sår. Under sommaren kunde skinnet spricka på grund av värmen. Plötsligt kunde man bara känna hur det rann blod.

Efter 2 behandlingar hos Chippa med frekvenser var skinnet helt läkt! De har nu varit läkta i ca 3 månader och skinnet känns nu normalt. Hade även haft problem med magen i många år. Den fungerar nu som jag bedömer det helt perfekt!