Djurkommunikation

Diplomerad Djurkommunikatör

Djurkommunikation

Vill du veta hur ditt djur mår?

Vill Du veta vad Ditt djur säger och funderar på?
Finns det frågor Du skulle vilja ställa till Ditt djur?
Har Ditt djur ett avvikande beteende?
Är Ditt djur otrygg eller har ett osäkert beteende?
Är Ditt djur aggressiv?
djurkommunikation

Att kommunicera med djur

Du kanske helt enkelt bara vill veta hur Ditt djur mår? Som Diplomerad djurkommunikatör med en utav Sveriges längsta utbildningar till just detta, känner jag ett stort ansvar i att kunna förmedla vad djuren vill och behöver. Det jag jobbar med är en telepatisk kommunikation med djuren. Jag jobbar genom att jag och djuret får träffas ”live” och pratar. Att kommunicera med djur är inget märkvärdigt och något alla kan träna upp sin förmåga till.

Jag jobbar med olika delar i kommunikationen, dels ”känner jag in” djurets kropp var det har ont o.s.v. Detta kallas för medicinsk gestaltning. Dels jobbar jag med att djuret förmedlar bilder, känslor och prat till mig. Jag går aldrig in och tolkar det jag får ifrån djuret, eftersom det kan bli väldigt fel. Djuret kanske tänker och upplever saker annorlunda än vad min erfarenhet säger och då kan resultatet av samtalet bli felaktigt.

Jag förmedlar alltså bara det jag får in, sedan är det upp till djurägaren att tolka det i sin tur om han/hon vill.

Inför ett samtal behöver jag bara veta djurets namn, ålder och kön. Inget annat.

Oftast blir jag utkallad på samtal när det finns ett eller flera problem kring djuret. Det kan tex vara katter som inte går på lådan, utan kissar och bajsar inne. Även hundar som kissar inne kan ju ställa till med stora problem!

De allra flesta gångerna efter ett samtal där sådant är inblandat, så sker oftast en stor förändring efteråt! De slutar att kissa/bajsa inne. Detta beror i regel på att jag tar reda på varför de gör så här, och sedan förklarar för dem hur detta påverkar matte/husse och tills sist ber dem att sluta. Ibland krävs lite övertalning och att ägaren ger något i utbyte.

Det är heller inte ovanligt att djuret ändrar attityd eller beteende till det bättre efter ett samtal. Tex skygga katter som helt plötsligt kommer fram och söker kontakt, eller hundar som slutar att skälla eller hoppa på folk. Många gånger handlar det egentligen om enkla saker som att de vill bli förstådda, ha någon som lyssnar på dem och förstår deras känslor. Och en till viktig faktor – det finns i regel en orsak till varför de beter sig som de gör. Det gäller ju bara att ta reda på den, eller hur?

Frågor

Hur går ett samtal med ditt djur till?

Man bokar en tid och kommer till mig med sitt djur för samtal. Jag kan även åka till Ditt djur efter överrenskommelse.

När jag och djuret träffas brukar samtalet komma igång med en gång. Oftast så känner de sig väldigt lättade när det kanske helt plötsligt dyker upp en människa som faktiskt hör vad de säger!

De brukar då vara ivriga att få berätta allt som de anser är viktigt och uttrycker ofta sin tacksamhet till mej. Därför är det även viktigt att Du som djurägare är med under samtalet och ställer de frågor som Du vill ha svar på. Annars kanske djuret pratar om det som han/hon anser behöver berättas just då och kanske inte berättar om det Du hade önskat.

Ofta blir det en tvåvägsdialog mellan djuret och ägaren, där jag får vara översättare. Under ett samtal är det viktigt att djuret får ”prata av sig” ordentligt, tills han/hon är nöjd.

I regel tar ett samtal ca 1 timme, men djuren är som oss människor, vissa är pratsamma och andra inte, så därför kan tiden variera.

Under samtalet antecknar jag hela samtalet på min iPad eller dator, och sedan får Du en PDF-fil mailad till Dig med samtalet, så slipper man som ägare att anteckna under tiden.

bioresonans

Vad kan ett djur berätta?

Allt mellan himmel och jord kan komma upp. De har superkoll på allt. Bara så att man vet, det är inte ovanligt att djuren berättar privata delar ur familjens liv och tar på sig rollen som psykologer där de presenterar fantastiska lösningar på tex mattes och husses relationsproblem!

För en tid sedan pratade jag med en hund som i detalj beskrev just detta – mattes och husses relationsproblem. Under samtalet satt matte och grät eftersom vartenda ord hunden sa stämde in på deras relation! Och denna fantastiska hund beskrev så även i detalj hur de skulle gå tillväga för att lösa problemen. Ja vad säger man, helt otroligt eller hur?

Så detta kan beskriva ett exempel på vad djuren kan berätta om. Och eftersom jag har tystnadsplikt och sekretessen är viktig, så kan mina klienter känna sig trygga med vad än deras djur berättar.

Jag är utbildad i 4 steg om totalt 15 dagar hos Animal World of Communication, Angela Orsucci i Stockholm. Utöver detta har jag en hel del praktik.

Varmt välkommen att höra av Dig om Du vill veta vad Ditt djur säger!

Vill du veta mer om att kommunicera med djur?